| 
				 
			 
				    |  | 
				  
				
					A Tokaj-hegyaljai terroir, vagyis a dűlők mikroklímája, talaja, az egyedi fajtaösszetétel, az évszázados szaktudás és technológia, 
					a gazda kitartó, megalkuvást nem ismerő, egész éves munkája teszi lehetővé annak a csodának a megszületését, 
					melyért a világ minden bortermelő helyén csak epekednek - ez az aszúszem. 
					Egy kicsi, de annál értékesebb bogyó tette világhírűvé a borvidéket és vonzza borkedvelők millióit, 
					hiszen aszúszem nélkül nem születhet aszúbor sem - és valljuk be, aszúbor nélkül nem érdemes élni.
				 
				
					Mi ehhez a misztériumhoz adjuk hozzá szeretetünk és tudásunk legjavát. 
					Szőlőinket a holdkalendárium hagyományai szerint gondozzuk. 
					Legfontosabb célunk, hogy az ember és a bor között kötődés alakuljon ki, 
					hiszen a borkóstoló a bort elfogyasztja, magához veszi, ezáltal ez testének részévé válik. 
					Manapság igen fontossá vált az ökológiai gazdálkodás és táplálkozás. 
					Mi a szőlő növényvédelmében helyezzük a környezettudatosságra a hangsúlyt. 
					Ezáltal védjük térségünk flóráját, faunáját, környezetünket, és persze magunkat, borfogyasztókat is. 
					Területeink a Mád határában fekvő Betsek dűlőben találhatóak. 
					Főként Furminttal és Hárslevelűvel foglalkozunk, emellett még a Zenit alkotja területeink zömét. 
					Kedvező évjáratokban Sárga Muskotályt is szoktunk felvásárolni.
				 
				
					Családi borászatunk valódi csapatmunka. 
					A család feje, Leskó István egyben a gazdaság vezetője is. 
					Ő felelős a szőlőben végzett munkákért, de azért sokszor konzultál a család szakértő hölgytagjaival, 
					Ilikével - aki egyébként a vendéglátás háziasszonya - és a lányokkal, Nellivel és Annamarival.
				 |