.: Leskó Borászat és Napudvar :.   Kényelmes szobák, tűzrakóhely, árnyékos terasz

 

  • Home

  • Üdvözöljük

  • Napudvar

  • Borászat

  • Barátaink

  • Elérhetőségek

Napudvar Vendégház tavaszi napfényben A tágas Juharfa Szoba

  Napudvar
  • Vendégszobák

Egy hatalmas, romantikus kert közepén talált helyet a Napudvar Vendégház. A kertben illatos virágok, aromás gyógynövények, zamatos gyümölcsök várják a pihenni vágyókat. A gasztronómiai lehetőségek tárháza is óriási - lehet szalonnát sütni, bográcsozni, grillezni, még búbos kemence is van hozzá való izgalmas receptekkel.

Tokaj-hegyaljai vendégházunk a falusi turizmus szervezett keretei között működik. Három szobánk különféle hangulatokat tükröz. A Juharfa Szobában akár négyen is alhatnak, a Diófa Szoba pompás kilátást biztosít a falura és a környékbeli szőlőhegyekre, az Almafa Szoba csendes, meghitt. Mindhárom vendégszoba saját fürdőszobával és WC-vel rendelkezik, télen központi fűtés gondoskodik a jóidőről. A nyugodt álomhoz kiadós reggeli illik, hiszen csak teli hassal érdemes nekivágni a felfedezésre váró vidéknek. Ajánlatunk között megtalálja az igényeinek megfelelő reggelit, a kiadós kolbászos rántottától a könnyed kontinentális reggeliig friss pirítóssal, lekvárral, teával. A lelkes konyhatündérek még egy jól felszerelt teakonyhát is találnak.

  • Borkóstolás

A szállóvendégeken kívül természetesen bort kóstolni vágyókat is a Napudvarba várunk. Boraink között a Tokaji borok kiválóságait találja meg az egyszerű, könnyed Zenittől a száraz Tokaji Furminton, Hárslevelűn és Sárga muskotályon át a finom aszúborokig, aszúeszenciáig és más botritiszes desszertborokig.

Legyen az egy családi kiruccanás, baráti összejövetel, céges kirándulás vagy szakmai csoport, borászatunk nyitva áll minden kedves érdeklődő előtt. A borkóstolóterem 25-30 főnek biztosít kényelmes helyet, de, ha kell, azért 35 személyt is le tudunk ültetni.

Leskó Családi Borászat és Napudvar Vendégház · 3909 Mád · Batthyány L. u. 29.

T.: (+36 47) 348 050 · (+36 20) 3766 944 · F.: (+36 47) 548 027 · office@lesko-tokaji.hu